Ant-Man and the Wasp - Topper fotósorozat
A hangyás fotós

ant-man_and_the_wasp_00.jpg

Ismét hátamra vettem a fotós felszerelést, az állványt, vizes palackokat, aznap 35°C nehezítette a munkát. Amikor megvettem a Ant-Man and the Wasp filmhez járó toppereket, már akkor gondolkodtam, hogy milyen képek készüljenek. A PCO Group keze munkája most talán nem lett a legjobb, nem rossz, de kaptunk már jobb toppereket tőlük és a három darabos szett (2 db hangya, 1 db darázs), egy rajongónak kevésnek bizonyult. Szívesen vettem volna kézbe  egy szárnyas hangyán repülő Ant-Man toppert. Sebaj, örülök, hogy legalább ezek itt vannak, a film tetszett, és azóta nekem is van Hello Kitty-s PEZ cukorka tartóm.

Lássuk a termék képeket:

Ha lecsúsztál ezekről a topperekről és nem kapsz már a mozik büféjében, akkor, keresd fel a Mozis cuccok gyűjtői Facebook csoportot, itt tudsz informálódni az aktualitásokról, vagy keresd fel a mozishop.hu webshopot. 

ant-man_and_the_wasp_02.jpg

ant-man_and_the_wasp_01.jpg

ant-man_and_the_wasp_03.jpg

Köszönöm a segítséget a drága feleségemnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://topper-life.blog.hu/api/trackback/id/tr4414149203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Topper Life

A mozikban forgalmazott promóciós termékekről (topperek, poharak, fémvödrök stb.)szóló leírások, tesztek, fotók, érdekességek.

Facebook

 

süti beállítások módosítása