Jurassic World - Topper fotósorozat
A dínók kihaltak, ugye?

j_w_004.jpg

 A Jurassic World 2 jól teljesít a mozikban, legalábbis bevétel szinten, hogy maga a film milyen, erről megoszlanak a vélemények. De itt most a mozis promóciós termékekről lesz szó, azon belül a mozikban kapható topperekről. Szokásomhoz híven, fogtam a filmhez kapható három dínó toppert és kivittem őket a természetbe, ott jók a fények és a környezet, így egy kicsit máshogy mutatom be ezeket a termékeket. Lássuk a termék képeket:

Sajnos ezeket a toppereket már csak kevés moziban lehet beszerezni, elfogytak nagyon gyorsan. Ha mégis szeretnél beszerezni ezek közül, akkor keresd fel a Mozis cuccok gyűjtői Facebook csoportot, itt tudsz informálódni az aktualitásokról, vagy keresd fel a mozishop.hu webshopot. 

j_w_001.jpg

j_w_002.jpg

j_w_008.jpg

j_w_007.jpg

j_w_006.jpg

j_w_005.jpg

j_w_003.jpg

A topperek a Mozishop.hu webáruházból származnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://topper-life.blog.hu/api/trackback/id/tr914067199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Topper Life

A mozikban forgalmazott promóciós termékekről (topperek, poharak, fémvödrök stb.)szóló leírások, tesztek, fotók, érdekességek.

Facebook

 

süti beállítások módosítása